TUNNUS:
SALASANA:
Kirjaudu automaattisesti sisään.
 

UUTISET
K: (5)
2.9.2012 19:08
Black Mesa Source
K: (3)
27.7.2012 02:24
ZPS on päivittynyt versioon 2.3
K: (6)
22.12.2011 10:03
Half-life 3?

PUOLIELÄMÄ

BANNERIT
Sponsored by Plus Verkot Oy

Half-Life Finland
IRC-kanavan nimi: #HL.Fi
Serveri: irc.quakenet.org (QNET) / irc.fi.quakenet.org
Steam-yhteisö: http://steamcommunity.com/groups/hlfi
Ikä: Kanava on jo päässyt kunnialliseen ikään. Tarkkaa päivämäärää perustamiselle ei löydy, mutta historiallisista arkistoista löytyy tietoja jopa vuodelta 2002.

Half-life Finland (#HL.Fi) on suomalainen Half-Life (1 ja 2) pelien ja sen eri modifikaatioiden pelaajien IRC-kanava. Kanavan pohjimmainen tarkoitus on kerätä eri-ikäiset pelaajat yhteen ja keskustella pelaamiseen liittyvistä asioista. Kanavalla keskustelunaiheet tosin vaihtelevat laidasta laitaan, joten tylsää ei varmasti ole Half-Lifeen vähemmän tutustuneellakaan.

Useimmiten kanavalla päätämme, mitä modia milloinkin pelaamme ja myös mahdollinen salasana löytyy kanavalta serverin ollessa salasanasuojatussa tilassa. Pelailemme usein myös samoilla servereillä, joten kanavalla on helppo vaihtaa tietoa mm. servereiden ip-osoitteista. Kanavalta löydät varmasti peliseuraa.

Vaikkakin olemme pääasiassa kiinnostuneita Half-life modifikaatioista ja mikä ettei normaali Half-lifestäkin, varsinkin kun Sven-Coop modissa sitä voi pelata yhteispelillä, niin jutut kyllä vaeltelevat myös muidenkin pelien alueella. Emme myöskään halua rajoittaa käyttäjiä pelkästään Half-Life piiriin, vaan joukkoon kyllä kelpaa muutkin pelien ystävät.

Käyttäjiä tällä hetkellä #HL.Fi kanavalla on yli 50 ympäri Suomea. Uudet käyttäjät ovat myös tervetulleita iloiseen joukkoomme!

Liity siis vapaasti keskustelemaan ennakkoluulottomaan seuraamme! :)

Half-Life = Puoliintumisaika
Puoliintumisaika tarkoittaa aikaa, jonka kuluessa puolet aineen atomiytimistä on hajonnut toisiksi atomeiksi.